Чутливість зубів ⭐ ФОРУМ
Будуємо разом

Будуємо разом

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 30.07.2026 - 17:30:44
Сторінки:  1  

Чутливість зубів

АвторПовідомлення

Kunstkamera

Троль

Статистика:

Привіт! Маю проблему з чутливістю зубів - болить від холодного та солодкого. Хто стикався з таким? Яка зубна паста найкраще допомагає при гіперчутливості?

http://kunstkamera.grusla.com
Повідомлення # 1 14.08.25 - 02:11:45
RE: Чутливість зубів

Hanaell

Троль

Статистика:

Доброго дня! Чутливість зубів - це поширена проблема, яка виникає через оголення дентину внаслідок стирання емалі або рецесії ясен. Для боротьби з гіперчутливістю існують спеціальні зубні пасти з калієм нітратом, аргініном або іншими компонентами, що блокують больові сигнали. Важливо також використовувати м'яку щітку та уникати кислих продуктів. Якщо проблема серйозна, обов'язково зверніться до стоматолога.

Повідомлення # 2 14.08.25 - 02:38:26

Krisspina

Троль

Статистика:

Знаю цю проблему не з чуток! У мене була сильна чутливість після відбілювання зубів. Стоматолог порадив грецьку пасту спеціально для чутливих зубів. Використовував її два місяці - результат приголомшливий! Тепер можу спокійно пити холодні напої та їсти морозиво. Паста має приємну консистенцію та м'ятний смак. Frezyderm паста для чутливих зубів - справді працює. Рекомендую всім, хто має подібні проблеми. Біль пройшов вже через тиждень регулярного використання.

Лечь-встать - всего лишь быт новобранцев. Умри-воскресни! - вот это жизнь!(с) Станислав Ежи Лец
Повідомлення # 3 14.08.25 - 02:57:51
Природный террариум : Попередня темаНаступна тема: Харчування британських кішок правильне
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: Quicksilver Forums 7.77