Добрива для теплиці поради ⭐ ФОРУМ
Будуємо разом

Будуємо разом

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 30.07.2026 - 19:18:29
Сторінки:  1  

Добрива для теплиці поради

АвторПовідомлення

РАЗЛИВ_сеть магазинов

Троль

Статистика:

Привіт усім городникам! Маю невелику теплицю і вирощую там томати та перці. Останніми роками помітив, що врожайність впала, хоча догляд той самий. Підозрюю, що справа у виснаженні ґрунту. Які добрива краще використовувати для теплиці? Чи варто перейти на органіку, чи мінеральні добрива ефективніші? Буду вдячний за поради досвідчених тепличників!

Интернет магазин пива с доставкой http://razliv.com/Мобильная пивная установкаБез доброго пива - нет душе РАЗЛИВА!
Повідомлення # 1 11.11.25 - 06:55:58
RE: Добрива для теплиці поради

remitov

Троль

Статистика:

Цитата:
Привіт усім городникам! Маю невелику теплицю і вирощую там томати та перці. Останніми роками помітив, що врожайність впала, хоча догляд той самий. Підозрюю, що справа у виснаженні ґрунту. Які добрива краще використовувати для теплиці? Чи варто перейти на органіку, чи мінеральні добрива ефективніші? Буду вдячний за поради досвідчених тепличників!
Ваші підозри, швидше за все, правильні. Ґрунт у теплиці дійсно швидко виснажується, бо рослини ростуть на одному місці і активно забирають поживні речовини. Я б радив комбінувати органічні та мінеральні добрива - це дає найкращий результат. Восени обов'язково вносьте компост або перегній, це покращує структуру ґрунту. А під час вегетації підживлюйте комплексними мінеральними добривами. Для томатів важливі калій та фосфор, для перців - збалансоване живлення. Також раджу звернути увагу на мікроелементи - часто їх не вистачає. Можна зробити аналіз ґрунту, щоб точно знати, чого бракує.

монтаж лифтов
Повідомлення # 2 11.11.25 - 07:20:07

v_o_l_n_a

Троль

Статистика:

Колега правильно все розписав! Я теж довго мучився з теплицею, поки не налагодив систему живлення. Зараз використовую і органіку, і мінералку, результат просто чудовий. Добрива беру в інтернет-магазині добрив https://zernyatko.in.ua/ - там є все, що потрібно для теплиці. Великий вибір і органічних, і мінеральних добрив, плюс можна підібрати саме під вашу культуру. Я замовляю комплексні добрива для томатів, окремо калійні підживлення, ще біопрепарати для оздоровлення ґрунту. Все приходить швидко, ціни нормальні. Головне - почав бачити реальний результат, томати плодоносять до пізньої осені тепер!

Стильная детская одежда
Повідомлення # 3 11.11.25 - 08:00:55
Виробництво напоїв та обладнання : Попередня темаНаступна тема: Дискуси Мальборо
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: Quicksilver Forums 7.77