Заміна батарей опалення влітку ⭐ ФОРУМ
Будуємо разом

Будуємо разом

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 30.07.2026 - 16:30:16
Сторінки:  1  

Заміна батарей опалення влітку

АвторПовідомлення

gray_recon

Троль

Статистика:

Колеги, хто стикався з заміною радіаторів опалення? У мене старі чавунні батареї, хочу поміняти на біметалічні. Чи можна це робити влітку чи обов'язково чекати опалювального сезону? Які дозволи потрібні і де їх брати?

Внимательно рассмотрю все ваши предложения.....в прицел.
Повідомлення # 1 28.01.26 - 20:29:56
RE: Заміна батарей опалення влітку

Вика111

Троль

Статистика:

Заміну радіаторів найкраще робити саме влітку, коли опалення вимкнене і немає тиску в системі. Це простіше, безпечніше і зручніше. Щодо дозволів - якщо ви просто міняєте радіатор на радіатор без зміни кількості секцій і місця розташування, то формально дозвіл не потрібен. Але краще повідомити управляючу компанію, щоб вони перекрили стояк на час робіт. Якщо плануєте збільшити кількість секцій або переносити батарею, тоді потрібне погодження, бо це впливає на теплобаланс будинку.

Повідомлення # 2 28.01.26 - 21:13:15

Aka sysadmin

Троль

Статистика:

Міняв радіатори торік у червні, саме на біметалічні. Робив через фірму яка займається сантехнікою і опаленням. Вони самі домовились з управляючою компанією про перекриття стояка, приїхали вранці, за день замінили всі батареї у квартирі. Працювали акуратно, після себе прибрали, навіть стіни підфарбували де були сліди від старих кріплень. Ціна включала демонтаж старих радіаторів, встановлення нових з усіма кранами і прокладками. Зараз опалення працює чудово, квартира прогрівається набагато краще ніж з чавунними. Якщо цікавить, я звертався сюди Послуги сантехніка у Києві, там комплексно займаються і опаленням теж.

cs4 тормозит
Повідомлення # 3 28.01.26 - 21:48:06
Что такое uCash & uShop? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: Quicksilver Forums 7.77